Nieuws
Debat over bereikbaarheid gemeente

De organisatie van het midden- en kleinbedrijf in de gemeente, MKB Leidschendam-Voorburg, houdt op 28 oktober een debat over het realiseren van een goed bereikbaar Leidschendam-Voorburg. Dat gebeurt in het Veur Theater, Damlaan Leidschendam. Aanvang 20.00 uur.

Volgens MKB Leidschendam-Voorburg wordt er al decennialang gesproken over de bereikbaarheid van de gemeente, door het beperkte aantal overgangen over de Vliet. Nu lijkt de discussie volledig te gaan over de verkeersdruk op en rond de bruggen over de Vliet en in de tunnels van de N14, en de keuze tussen selectieve toegang en een extra oeververbinding.

‘In de communicatie wordt nauwelijks aandacht besteed aan de economische effecten voor ondernemers’, aldus het bestuur van MKB Leidschendam-Voorburg. ‘Wij kunnen ons goed voorstellen dat bij ondernemers vragen leven’.

Het bestuur noemt dan:

  • Wat betekent het voor mijn business als gemeente Leidschendam-Voorburg op slot gaat,
  • Wat is het effect van de maatregelen wanneer ik of mijn personeel vooral binnen de gemeente heen-en-weer reizen,
  • Wat is de impact van selectieve toegang op winkelgebieden als Julianabaan, Huygenskwartier, Mgr. Van Steelaan, Rembrandtrotonde en bedrijventerreinen Overgoo, Westvlietweg, Stompwijk,
  • Welk effect gaan de werkzaamheden aan de N14 hebben wanneer aanpassingen gaan plaatsvinden om de verwachte toename van bezoekers aan de Mall of the Netherlands te kunnen verwerken?

MKB Leidschendam-Voorburg vindt het belangrijk dat ondernemers zich bewust worden wat het effect is van de voorgenomen maatregelen op de bereikbaarheid en winstgevendheid van hun bedrijf in de komende jaren. Vandaar de thema avond met experts en politici.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter