Nieuws
Drie oer Hollandse mannen in Kakafonie

Maar liefst drie gasten in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur  is Mark Doldersum van de partij.  Mark Doldersum wil iedereen op de dansvloer hebben met ‘Laat ons dansen gaan’.  Dit  is alweer de zesde single van deze zingende ondernemer en zal zeker ook op zijn album komen.

Dan komt Jan Grotedag met een nummer met een knipoog. Hij komt dat graag laten horen  om 13:05 uur. Jan komt met een nieuwe single ‘Ben je soms jaloers op mij’. Het is een nummer met een boodschap, met een dikke vinger naar mensen die andere mensen de grond indrukken.

‘Maar nog steeds zijn we samen is de titel van de nieuwe single van René Wanders’. René komt dit nieuwe werk om 13:30 uur ten gehore brengen. “Het nummer is niet echt autobiografisch, maar toch ben ik mijn vrouw heel dankbaar dat zij al zoveel jaren aan mijn zijde staat, want ik ben niet altijd de makkelijkste”, aldus een trotse René Wanders.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter