Nieuws
Forum Sport kiest voor samenwerking met SenW

Na het vertrek van manager Michiel Hoekema per 1 oktober stond het bestuur van voetbalvereniging Forum Sport voor de uitdaging om op korte termijn een opvolger/ster te vinden.  Daarop heeft het bestuur ervoor gekozen om in zee te gaan met de Stichting Sport en Welzijn in Leidschendam Voorburg. Er is inmiddels een contract getekend voor 1 jaar met de intentie om dat daarna te verlengen. Voor Sport en Welzijn is de opdracht van Forum Sport een ideale mogelijkheid hun activiteiten te verbreden. Eén van de medewerkers van Sport en Welzijn, Martijn de Zoete, wordt het nieuwe aanspreekpunt op het gebied van verengingsmanagement. Martijn gaat in zijn rol als coördinator verenigingsmanagement starten op 17 oktober. Op de foto zittend vlnr: Martijn de Zoete, Jean Nederlof en  Twan Theelen (S en W). Staand van links naar rechts Andre Saurwalt, Nadine Stemerdink, Ruud Sterk en Peter vd Berg (S en W)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter