Activiteiten
Intocht Sinterklaas 16 november

De gemeente ontvangt Sinterklaas op zaterdag 16 november. De Goedheiligman en zijn pieten worden om 10.00 uur verwacht in het Sluisgebied van Leidschendam. Daar blijft hij dan zo’n twee uur om te luisteren naar de liedjes die ter ere van hem ten gehore worden gebracht en om de aanwezige kinderen de hand te schudden. Daarna gaan de Sint en zijn gevolg per boot over de Vliet naar de haven van Voorburg waar het gezelschap rond 12.30 uur aan hoopt te komen. Ook in het Huygenskwartier zal Sinterklaas gedurende een uur of twee verblijven. Om alles goed te laten verlopen worden in Leidschendam deze straten voor autoverkeer afgesloten: Damlaan, Zaagmolenstraat hoek Rijnlandstraat, Damhouderstraat, Damplein hoek Plaspoelstraat, Damplein de bij parkeergarage. In Voorburg gaan de Raadhuisstraat nabij de garage en de Kerkbrug dicht. (foto Stichting Sint Nicolaas evenementen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter