Activiteiten
Stromende regen zit 4×4 dwars

In de stromende regen werd zondag op de sportvelden van Forum Sport door SenW het 4×4 jeugdvoetbal toernooi georganiseerd voor leerlingen van de basisscholen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Helaas speelde het weer een beetje als spelbreker. Toch gingen de jongens en meisjes dapper de strijd aan tussen de diverse schoolteams met zelfbedachte namen en soms een aparte of originele outfit. In de pauze tussen de diverse wedstrijdblokken stroomde de kantine telkens vol. De toeschouwers waren allemaal van flinke paraplu’s voorzien. Vooral de scheidsrechters hadden het zwaar om de vele wedstrijden te moeten fluiten in de regen. Daarom besloot de wedstrijdleiding het toernooi om half drie af te ronden. Twee wedstrijdblokken kwamen daardoor te vervallen. Alle voetballers en belangstellenden verzamelden in de kantine voor de prijsuitreiking, die door Martijn de Zoete van SenW werd verricht. Ook de meest originele naam van een team of hun kleding kwam in aanmerking voor een prijs. (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter