Het Vrijwilligerspunt Leidschendam- Voorburg houdt donderdag 7 november voor de vierde keer de Beursvloer aan de Vliet. De Beursvloer is hét matchevenement van Leidschendam-Voorburg waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten. Het rendement van de Beursvloer:  nieuwe samenwerkingsverbanden, netwerken, veel nieuwe contacten en direct bijdragen aan de 17 Global Goals. Op de Beursvloer ontmoeten bedrijven, serviceclubs en maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties elkaar. Niet om er aandelen te verhandelen, maar om profijt van elkaar te hebben. De Beursvloer legt combinaties waardoor mensen in beweging komen waarmee de (lokale) samenleving verbeterd en versterkt wordt.

Dit jaar is de Beursvloer verplaatst van de avond naar de vroege ochtend. Tijdens ‘De Ochtend-Spitch’ gaan 20 bedrijven en 20 maatschappelijke organisaties, onder het genot van een ontbijt, met elkaar kennismaken en onderhandelen. Om deze kennismaking te vergemakkelijken, presenteren de maatschappelijke organisaties zichzelf en hun hulpvraag in een korte pitch van 1 minuut.

Tijdens de Ochtend Spitch kunnen ondernemers, serviceclubs of ZZPers een bijdrage leveren aan de (lokale) samenleving. Maar het is voor deze groep niet alleen geven. De tegenprestatie van de maatschappelijke organisaties kan van grote meerwaarde zijn voor de ondernemers. Zo kunnen zij bijvoorbeeld in contact komen met een potentiële doelgroep of werknemers en draagt “goed doen” bij aan voldoening, werkplezier en individuele ontplooiing.

Voor meer informatie of aanmelden voor de Beursvloer: www.beursvloeraandevliet.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter