Nieuws
Cartouche dames delen punten

Net als in de rest van Nederland, regende het ook in Nijmegen. Een regenachtige middag dus voor de dames van Cartouche, die hun stijgende lijn tegen QZ graag wilden voortzetten. Een erg flitsend begin was het niet van de Groenhemden, daar zij na 12 minuten spelen al tegen een 2-0 achterstand aankeken. De gasten wisten echter tweemaal via de corner (Maureen van den Bree & Jill Drabbe) te scoren en kwamen daardoor voor rust nog op gelijke hoogte. Tweede helft nog steeds regenachtig, maar de formatie van Jaïr Levie wist na vorige week wel weer fatsoenlijk veldspel te laten zien. De ploeg wist dit echter niet om te zetten in een voorsprong, en aan de andere kant was QZ uiterst efficiënt, wat opnieuw resulteerde in een voorsprong voor de thuisploeg, 3-2.  In de 50e minuut maakte Cartouche de gelijkmaker via Olivia Bell en ging daarna opzoek naar de overwinningstreffer. Een uitspeel corner maakte het spannend, maar deze wisten de dames uit Voorburg helaas niet te benutten

Cartouche heren 1 – HIC: 5-0 |

Een broodnodige en klinkende overwinning voor Cartouche heren 1. De ploeg van coach Pieter Pieterse was duidelijk te sterk voor de bezoekers uit Amstelveen en sloeg in het 3e kwart keihard toe. Daarvoor had Lars Keser via een mooie tip-in de score al geopend en dat smaakte naar meer. En dat meer kwam er ook. In het derde kwart verdubbelde Jasper Siebert via een strafbal de marge en niet veel later verzorgde diezelfde Siebert ook de 3-0. Nog geen minuut daarna gooide Stijn van der Eijk de wedstrijd definitief in het slot door de 4-0 binnen te flatsen. Het slotakkoord was voor Timmo Kranstauber die met de backhand de eindstand bepaalde op 5-0.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter