Nieuws
Fit20 Voorburg gaat verhuizen

Fit20 Voorburg gaat verhuizen. Fit20 Voorburg gaat zich vanaf 9 december vestigen op de Koningin Julianalaan 282, waar op dit moment Susan Mode gevestigd zit. Deze kledingzaak doet op dit moment hun laatste opheffingsverkoop.

Fit20 Voorburg zit sinds vier jaar op het Burgemeester Feithplein 1 in Voorburg, maar aangezien het pand omgebouwd word naar woningen, moest Fit20 Voorburg een andere locatie zoeken. De vestiging aan het Feithplein is nu derhalve dicht.

Fit20 Voorburg is een vestiging van Fit20, dat al jaren alle prijzen pakt op het gebied van snelst groeiende franchise en in Nederland de grootst aanbieder op het gebied van HIIT training. Het is een internationaal concept dat in meerdere landen actief is, en vanaf december ook weer in Voorburg. Door een revolutionaire training van maar 20 minuten in de week zonder om te kleden is het een training die voor veel mensen oplossing biedt.

Alle leden van Fit20 Voorburg zijn de afgelopen maanden bij de studio’s Rijswijk en Wassenaar ondergebracht. Vanaf 9 december gaan zij weer aan de slag in de nieuwe locatie in Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter