Nieuws
Geslaagd Voorburgs Oktoberfest voor het goede doel

Lionsclub Voorburg hield alweer voor de vierde keer het befaamde Oktoberfest in Voorburg. En zoals gebruikelijk waren de opbrengsten weer voor een goed doel; ditmaal de Wijkvereniging Damsigt.

Niet alleen in Beieren wordt het Oktoberfest uitbundig gevierd. Ook in Nederland wordt het feest steeds populairder. Vier jaar geleden speelde Lionsclub Voorburg hier handig op in en werd het Oktoberfest in Voorburg geïntroduceerd. En met een overweldigend succes. Muziekcentrum Marcanto barstte uit zijn voegen door de massaal aanwezige feestgangers. Rond 17:30 uur stroomde de zaal vol en zorgden ‘Die Heckeländer Musikanten’ voor de echte Bayrische sfeer. Zowel de vele jongeren als ook de oudere gasten hadden zich op en top feestelijk in de traditionele lederhosen en dirndl-jurken gestoken. Ook de ruim aanwezige catering zorgde voor de Bratwurst en andere typisch Beierse gerechten.

Met het entreegeld, de drankverkoop en sponsoring werd geld bijeengebracht voor het goede doel. Terwijl de Heckeländer Musikanten even konden ‘uitblazen’ overhandigde Emile van Oorschot, president van Lionsclub Voorburg een cheque van €2.000 aan Joyce Meijer en Nienke de Kruyf, bestuursleden van de wijkvereniging Damsigt.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter