Activiteiten
Jeu de Bouleslessen (petanque) bij Grand Cru ‘82

De Leidschendamse vereniging Grand Cru ’82 start binnenkort met jeu de boules lessen. Bent u dit jaar op vakantie naar Frankrijk geweest? Dan heeft u daar op de dorpspleintjes mensen zien ‘jeu de boulen’. Jeu de boules is één van de vele varianten van het spel en het heet eigenlijk petanque. U heeft waarschijnlijk genoten van het sfeertje op die pleintjes, maar eigenlijk wist u niet hoe het spel nu precies gespeeld wordt.

Jeu de Boules vereniging Grand Cru’82 biedt een ieder de gelegenheid om een en ander te leren over de regels, de techniek en de tactiek van het spel, door voor slechts € 5,– vier lessen aan te bieden. Het leukste hiervan is dat men volgend jaar in Frankrijk kan winnen van de Franse gasten op de camping of het bungalowpark.

De lessen worden gegeven bij:Jeu de Boules vereniging Grand Cru ’82 , Fluitpolderplein 1B, Leidschendam. Dat gebeurt op de zondagen 27 oktober, 3, 17 en 24 november van 11:00 tot 13:00 uur. Bij regen wordt binnen gespeeld in de eigen hal. Meer informatie kunt u krijgen bij Dody Henze tel. 070 – 327 1472 of 06 – 1159 5651.

U kunt zich bij haar ook opgeven. Mocht een telefonische aanmelding er niet van komen dan kunt u ook een mailtje sturen aan info@grandcru82.nl Meer informatie over de vereniging kunt u vinden op de website www.grandcru82.nl   Aanmelden vóór dinsdag 22 oktober 2019. Wacht niet te lang, er kunnen 48 deelnemers geplaatst worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter