Activiteiten
Kinderen maken kennis met keyboard

Trias, centrum voor de kunsten, organiseert in samenwerking met Sport en Welzijn (SenW) de Wijkmuziekschool Voorburg. Door het succes van deze school in Leidschendam loopt dit concept nu ook in Voorburg en leren de kinderen onder andere een keyboard bespelen. Kinderen maken kennis met het bespelen van een keyboard en leren samen spelen. Ze focussen zich daarnaast ook op het zingen. De keyboardlessen zijn toegankelijk voor kinderen van zeven tot en met 12 jaar.

Naast de keyboardlessen kunnen de kinderen die meedoen aan de Wijkmuziekschool Voorburg ook kiezen voor Beatcreation. Deze lessen vinden plaats op maandag na schooltijd in de school de Driemaster aan de Spinozalaan. De lessen op de Wijkmuziekschool worden door Sport en Welzijn aangeboden op de Brede scholen. De scholen die hieraan deelnemen zijn de Parachute, Driemaster en de Cascade.

Ook kinderen van buiten de Brede school zijn van harte welkom om de muziekles te volgen. De lessen worden het gehele schooljaar aangeboden. Ieder jaar bestaat uit vier lesblokken waarvan elk blok wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden. Het tweede blok gaat 02 december 2019 van start en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Schrijf je nu in en treed maandag 17 februari 2020 op in basisschool ‘De Driemaster’. Ga voor meer informatie naar www.trias-stichting.nl of mail je vragen naar marko.leeman@senw-lv.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter