Activiteiten
Theatergroep Voorburg speelt ‘Twee’

Theatergroep Voorburg speelt ‘Twee’ in het AMCO-theater aan het Burgemeester Feithplein 97 in Voorburg. Het betreft een tragie-komedie van Jim Carwtright in een regie van Elzo Niemeijer. In de sfeer van een kroeg krijgt het publiek verschillende tragikomische pareltjes in de vorm van monologen en dialogen voorgeschoteld. Speeldata waar nog kaarten voor beschikbaar zijn: 11, 12 en 19 oktober aanvang voorstelling 20.15 uur en 13 oktober aanvang 14.15 uur

In ‘Twee’ runnen de kastelein en zijn vrouw een goedlopende kroeg ergens in een volkswijk. Deze avond is het druk. Er komen stamgasten en vreemdelingen binnen, elk met hun eigen verhaal. Allemaal hebben ze iets te vertellen. Iedereen is welkom.Tussen alle trieste, grappige en warme verhalen door, krijgen we te horen hoe de kroegbaas en zijn vrouw door het leven zijn gegaan. Recht uit het hart en recht voor zijn raap! Uit het leven gegrepen! Echte mensen van vlees en bloed. Scherpzinnige, krachtige, grappige en ontroerende verhalen in een scherpe en directe vertaling van Jules Deelder.

Theatergroep Voorburg brengt met 10 acteurs de 14 personages uit het stuk tot leven. Humoristische en levensechte personages, die nog lang bij zullen blijven.  Lachen, meeleven en afkeuren. Cast: Mark van Dam, Leontine van Steenbrugge, Donna Maas, Niraï melis, Maarten van den Berg, Riekie Esser, Pietro Fruiani, Charles Abbing, Emmely van Dijk en Robertjan Knoester.

Reserveren: www.theatergroepvoorburg.nl 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter