Toveren met woorden is een nieuwe basiscursus creatief schrijven waarin men leert de verbeelding alle ruimte te geven. De cursus start maandag 4 november in de bibliotheek in Voorburg. De cursus wordt gegeven door Sylvia Roes. In zes lessen maakt men kennis met het schrijven van proza, poëzie en non-fictie. Met speelse oefeningen en uitdagende opdrachten worden de creatieve mogelijkheden verkend. Tijdens de lessen schrijft men veel en iedere keer is er een kleine huiswerkopdracht. Schrijfervaring is niet nodig, een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel. Men  schrijft met pen en papier. De cursus duurt zes maandagen (vanaf 4 november) en is van 14.00 tot 16.30 uur.

Er is ruimte voor maximaal tien deelnemers. Wie niet aan de beurt komt, komt op de wachtlijst voor de volgende cursus. Aanmelden kan op www.bibliotheekaandevliet.nl ( betaal met iDEAL) of aan de balie in de bibliotheek ( betaal  PIN).

Verder is er in de bibliotheek het Schrijfcafé. Daar krijgt men in één bijeenkomst verrassende en uitdagende opdrachten die de fantasie aan het werk zetten. Dat is op de vrijdagen 1 november en 6 december  van 10.30  tot 12.30 uur. Ook hier geldt: aanmelden via de website of aan de balie in de bibliotheek.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter