Nieuws
Gemeente zet nieuwe huisstijl door

De gemeente komt in november met een nieuwe huisstijl. Die is ontworpen door het bureau Walvis & Mosmans uit Den Haag. B&W hebben voor de zomervakantie met hun ideeën ingestemd.

Walvis & Mosmans zijn begin 2019 aan de slag gegaan met de ontwerpopdracht voor de nieuwe huisstijl. Nu werken het bureau en de gemeente samen aan het doorvoeren van het ontwerp op de huisstijlmiddelen van de gemeente.

Voor het ontwerp en de introductie is binnen de begroting 2019 honderdduizend euro uitgetrokken. In 2019 zullen nog niet alle huisstijlmiddelen voorzien zijn van de nieuwe huisstijl. Bij zo’n 20 procent zal dat later gebeuren mede op basis van economische vervanging. Dit betekent dat men gedurende enige tijd ook nog het oude logo tegen kan komen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter