Nieuws
Sportieve avondbijeenkomst in Raadhuis

Sport en Welzijn houdt maandag 14 oktober vanaf 19.00 uur in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg een sportieve avondbijeenkomst in het raadhuis te Leidschendam. Na de opening door wethouder Nadine Stemerdink (Sport) en een huldiging van sporters, kan men kiezen tussen drie workshops: Lokaal Sportakkoord, veilig sportklimaat of omgaan met autisme (voor trainers).

Tijdens het Sportnetwerkcafé op 14 mei is door veel betrokken mensen al actief meegedacht over de mogelijkheden voor een Lokaal Sportakkoord. Uiteraard is daar het huidige sport- en beweegbeleid vanuit de gemeente in meegenomen. Stap voor stap is er gewerkt naar een bruikbaar concept. Tijdens deze workshop wordt het concept gepresenteerd en kunnen sportverenigingen, betrokken organisaties en ook u nog de allerlaatste input geven. Dat is de opmaat naar de definitieve ondertekening, binnenkort.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door te mailen naar sportnetwerkcafe@senw-lv.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter