Activiteiten
Voorlichtingsavond Psychische problemen in de familie

In de Koningskerk aan de Bruijnings Ingenhoeslaan 4 in Voorburg is dinsdag 29 oktober een voorlichtingsavond over psychische problemen in de familie. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. De voorlichtingsavond is bedoeld voor familieleden of naasten van iemand met een psychisch probleem. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over de achtergrond van psychische problemen en over behandelmogelijkheden. Ook wordt geoefend met diverse manieren van reageren. Het doel is dat jij je als naaste minder belast gaat voelen. Dat heeft vaak ook een positief effect op degene met een psychisch probleem. Tijdens de avond vertelt een ervaringsdeskundige over het onderwerp. Een professional gaat er daarna dieper op in, vertelt welk hulpaanbod er is en geeft omgangsadviezen voor familie en naasten. Voor meer informatie: mail preventie.LDZM@rivierduinen.nl of kijk op www.rivierduinen.nl/agenda

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter