Nieuws
Waarschuwing voor inbrekers in Voorburg Midden

Een levensgroot matrixbord waarschuwde gisteren passanten van Park het Loo in Voorburg voor woninginbrekers. Getuige de melding wordt er momenteel kennelijk veel ingebroken in de wijken Bovenveen en Voorburg Midden. Ook Burgernet deed een waarschuwing de deur uit:

‘Deze week is het de Week van de Veiligheid, die dit jaar in het teken staat van de bestrijding van heling. Heling is het kopen, bezitten of verkopen van gestolen goederen. Heling is strafbaar. Wie dieven helpt om gestolen goederen in geld om te zetten, houdt indirect ernstige delicten als overvallen, straatroven en woninginbraken in stand. Check voordat je tweedehands spullen koopt, of die bij de politie als gestolen geregistreerd staan. Dit kan via de geheel vernieuwde app Stop Heling. Via deze app kun je ook een persoonlijk overzicht maken van je waardevolle bezittingen. Als je onverhoopt slachtoffer wordt van diefstal, heb je alle informatie bijeen voor de aangifte. Daarmee kan de politie de buit én de dief makkelijker opsporen’.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter