Nieuws
Prins Bernhardlaan weer open, buurt haalt opgelucht adem

Er is keihard gewerkt, maar de klus is geklaard. In iets meer dan twee dagen is de Prins Bernhardlaan in Voorburg van een nieuwe asfaltlaag voorzien. Dat is gebeurd in het deel tussen de Reuvenslaan en de Spinozalaan. Ook de fietspaden bij de Mgr. van Steelaan zijn voorzien van rood asfalt. Het einde van de werkzaamheden betekent een feestje voor de bewoners langs de omleidingsroutes. Een van hen vertelt: ,,We hebben in een paar weken tijd de dubbele lading uitlaatgassen te verwerken gekregen. Eerst in de weekeinden tijdens de afsluiting van de Sijtwende tunnels en nu met de dichte Prins Bernhardlaan. Ja, gezond wonen was het even niet. Maar complimenten voor de wegwerkers. Ze hebben echt heel hard gewerkt.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter