Activiteiten
Herfstvakantie en Halloween op Rusthout

Ook in de herfstvakantie zijn er weer volop activiteiten bij Stadstuin Rusthout (gelegen in heempark Rusthout, Noordsingel 3 Leidschendam, tegenover Leidsenhage/Mall of the Netherlands). Allereerst is er een leuke natuurspeurtocht door de tuin uitgezet die de kinderen op eigen gelegenheid, samen met ouders of opa en oma, kunnen doen ( vanaf 6 jaar), tegelijk genietend van de herfstkleuren in de tuin.

Op donderdagmiddag 24 oktober om 14.00 uur is er een interessante vogelworkshop onder leiding van Martin van de Reep, vogelspecialist uit onze gemeente. Hij zal vertellen over het belang van vogels in de stad en hoe je vogels in de winter kunt helpen in je eigen tuin. Daarna speelt men een vogelquiz, dus doe ook mee! Opgeven kan via kranenburg@kpnplanet.nl  (graag je leeftijd vermelden)

Stadstuin Rusthout organiseert wederom met Scouting de Damherten een gezellig en spannend Halloween feest voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Dat is op donderdag 31 oktober van 18.30 tot 20.30 uur. Op Stadstuin Rusthout kan men een pompoen versieren en marshmallows roosteren. Er worden broodjes gebakken en er zijn mooie kleurplaten. Met bosnimfen en heksen wordt  in groepjes een wandeling door het ‘Halloweenpark’ gemaakt. Gevraagd wordt een bijdrage van € 3,50. Opgeven, tot uiterlijk zondag 27 oktober, kan alleen door inschrijving en directe betaling op Stadstuin Rusthout.

.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter