Nieuws
Mooi Voorburg koestert de donateurs

De jubilerende stichting Mooi Voorburg houdt zondag 3 november de jaarlijkse donateursbijenkomst. Dat gebeurt onder meer met muziek van het Trio Accorvice. Bestuurslid Joost Heuvelink neemt de aanwezigen mee naar de activiteiten van Mooi Voorburg in 2020. Onder de titel ‘Mooi Voorburg geeft toekomst aan Park Vreugd en Rust’ geeft hij inzicht in de plannen voor rehabilitatie van dit Zocherpark. De bijeenkomst begint om 14.30 uur in Theater Ludens, Burgemeester Feithplein Voorburg. Om organisatorische redenen (catering en de maximaal 150 beschikbare plaatsen) kunnen donateurs zich tot zondag 27 oktober aan melden voor deze donateursmiddag. Stuur daarvoor een mail aan:  secretaris@mooivoorburg.nl

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter