Nieuws
Smokey Vibes te gast in Kakafonie

Vandaag om 12:30 uur komen drie leden van de formatie Smokey Vibes naar de studio van Midvliet om in het programma Kakafonie de nieuwe ep ‘Silent Highway’ te laten horen. Te gast  zijn, gitarist Marcel Conte, zangeres Judith Hofstede en Arthuro van Schendel. De band bestaat nu ruim een halfjaar en in november is er een volgend optreden. Smokey Vibes staat voor zwoele, energieke, warmbloedige, zuidelijke pop/rock met een knipoog naar de jaren ’60 t/m ’90. Drie vrouwen en drie mannen sterk. Met invloeden vanuit verschillende stijlen: van Santana tot Creedence, van ZZ Top tot Blondie, van the Doobie Brothers tot Alannah Myles.

Een heel ander genre om 13.05 uur. Dan zijn Jan & Hennie zijn te gast in Kakafonie. Ze komen hun nieuwe single ‘Jij laat me leven’ laten horen. En dan is het om 13.35 uur de beurt aan Frans van Dorland. Frans zit inmiddels al stevig in het zadel in zijn muzikale carrière, de optredens stromen binnen en hij heeft in de loop van de afgelopen jaren vele succesvolle singles uitgebracht.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter