Nieuws
Donderdag staking in ziekenhuis Westeinde

Donderdag 17 oktober gaan medewerkers van ziekenhuis Westeinde (onderdeel van HMC), actievoeren voor een betere cao. Dit is door het actiecomité van het HMC en de vakverenigingen aangekondigd. Medewerkers van een bepaald aantal afdelingen op locatie Westeinde gaan een zondagdienst draaien. Spoedzorg en zorg op de overige afdelingen gaat gewoon door.

Medewerkers van een aantal afdelingen werken op 17 oktober alsof het zondag is. Niet alle afspraken op deze dag kunnen daardoor doorgaan. Patiënten van wie de afspraak vervalt, krijgen hiervan persoonlijk een bericht. Afspraken die niet worden afgebeld, gaan dus gewoon door.

De Spoedeisende Hulp blijft open en spoedpatiënten worden altijd geholpen. Dit geldt ook voor bevallingen. Patiënten die al zijn opgenomen krijgen de zorg die ze  gewend zijn. De bezoekuren blijven zoals normaal. Ook afspraken op overige afdelingen gaan gewoon door. (foto HMC)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter