Nieuws
LHBTQ+ Jongeren vieren Halloweenfeest

Jong&Out van COC Haaglanden houdt zondag 27 oktober het leukste Halloweenfeest voor 13 tot en met 17 jarige LHBTQ+ jongeren. Het evenement is geheel gratis en is inclusief gratis horror-snacks, een passende Halloweenfilm, feest en muziek, en leuke versieringsactiviteiten. Alle tieners tussen de 13 en 17 jaar die LHBTQ+ zijn, en natuurlijk ook diegenen die twijfelen over hun seksuele geaardheid of gender, zijn van harte welkom. Een team van vrijwilligers is er klaar voor om de dag soepel te laten verlopen, en tevens vragen te beantwoorden. Het feest begint om 18.00 uur in  het COC Café, aan de Scheveningseveer Den Haag. Voor verzoeken, ideeën, en dieetwensen, stuur een e-mail naar het volgende adres: jongenout@cochaaglanden.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter