Mening
U zegt het maar: Pakjes avond voor ieder kind

,,Het zal je maar gebeuren, dat de Sint stilletjes je huisje voorbij rijdt. Op school heeft iedereen het erover welke cadeautjes ze in hun schoen en op pakjesavond hebben mogen ontvangen. Maar bij jou is hij niet langs geweest. Was jij dan niet lief genoeg? Nee dat is zeker niet waar.

Helaas hebben heel wat gezinnen helaas de mogelijkheid niet om deze feestdag te vieren. Daar willen wij een verschil in maken, door cadeaus in te zamelen en deze te verstrekken aan die gezinnen.

Hoe kunt u helpen? Heeft u nog speelgoed, knutselmateriaal, sportmaterialen of anderzijds mooie /complete spullen staan waar u niks meer mee doet en wat geschikt is voor kinderen tot 12 jaar. En wilt u deze weggeven, dan houden wij ons aanbevolen. Wij dragen er zorg voor dat deze spullen gesorteerd worden en aan de doelgroep verstrekt wordt. Zodat deze kinderen ook een fijne pakjesavond kunnen vieren.”

(Desiree van den Eijnden, Inschrijvingsint@gmail.com )

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter