Nieuws
Voetbalweekeinde: Doelpuntenfestival RKAVV

RKAVV maakte er een doelpuntenfestival van: men scoorde er liefst acht tegen VV Emmen met Jedsel Markes als grote man. Hij scoorde vier keer. Opmerkelijk, beide Voorburgse ploegen verloren. En dat was extra sneu voor de VV Wilhelmus dat zo het nieuwe hoofdveld inwijdde.

RVVH – Forum Sport 3 – 2

Eigenlijk was Forum Sport de gehele wedstrijd de best voetballende ploeg. Toen het eerste doelpunt door aanvoerder Mike de Graaf werd binnengeschoten (21ste minuut) was dat meer dan verdiend. Maar waar je zou verwachten dat Forum Sport door zou drukken en vol voor de tweede goal zou gaan, was het RVVH die dankbaar gebruik maakte van onzekerheid achterin. Vijf minuten later stond de gelijkmaker op het scorebord, doelpuntenmaker Brandon Könemann.

De tweede helft gebeurde hetzelfde als in de 1e helft. Forum Sport dicteerde en kon al in de 51e minuut juichen. Een prima pass vanaf rechts van Oalid Faik werd beheerst afgerond door Luuk Goedbloed: 1-2. En weer drukte Forum Sport verrassend genoeg niet door, nam wat gas terug, bood RVVH hiermee kansen.

In de 74e minuut moest de goed spelende aanvoerder Mike de Graaf, na een vervelende botsing in eigen strafschopgebied, het veld geblesseerd verlaten. Zijn vervanger was Tom Bijen. Met deze mutatie was de organisatie bij Forum Sport achterin een stuk minder. Twee tegendoelpunten na slordigheden achterin. Twee keer Brandon Könemann (84ste en 87ste minuut) die hiermee de man van de wedstrijd werd bij RVVH.

Overige uitslagen:

SEV – RSV Celeritas 3 – 2 (7e minuut 1-0 Martijn Kersten, 78ste minuut 2-2 Jasper Koning, 93ste minuut 3-2 Martijn Kersten)

RKAVV – VV Emmen 8 – 5 (1e min. 0-1, 8e min. Jedsel Markes, 11e min Lovette Felicia, 13e min. Remco Overdevest, 21e min. Lovette Felicia, 26e min. 4-2, 32e min. 4-3, 45ste min. Rico de Boer, 46e min. Jedsel Markes, 51e min. 6-4, 60ste min. Jedsel Markes 7-4, 80ste min. Jedsel Markes 8-4, 85ste min. 8-5, )

VV Wilhelmus – Teylingen 2 – 3 ( 1e min. 0-1, 13e min. 0-2, 50e min. 0-3, 58e min. Jacky Adams 1-3, 69e min. Ruben Gyamfi 2-3)

ODB – Stompwijk’92 1 – 1 (58e 1-0, 68e Darian Lambregts 1-1)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter