Nieuws
Voorburgs Opera Koor (VOK) schittert in De Mantel

De zaal in het Woonzorgcentrum De Mantel zat zondagmiddag om half drie al vol met bewoners en familieleden of bekenden. Presentator Marcel Mulder lichtte het programma toe. Hij stelde aan het publiek de pianiste Natasja Douma voor en de dirigent Peter Janka. Natasja was recent op TV te horen bij Podium Witteman.

Een vijftigtal leden van het VOK zong hoogtepunten uit De Parelvissers van Bizet , Allor che i flebili en Tu sei bella uit Giovanna d’Arco van Verdi, Pilgerchor uit Tannhäuser van Wagner, Frühling in Wien uit Tanz mit dem Kaiser van Grohte en sloot voor de pauze af met hoogtepunten uit Glücklige Reise van Künneke.  Pilgerchor van Wagner werd na Peter Janka’s bewerking door het VOK voor het eerst met publiek gezongen.

Aan het einde van de pauze was een optreden van de solozangeres Jissy begeleid op piano door Natasja.

Na de pauze zong het VOK drie liederen uit Nabucco van Verdi, Zwei Herzen im Dreivierteltakt en Im Prater blüh’n wieder die Baüme van Stolz, Love changes everything van Webber en tot slot You’ll never walk alone van Rodgers en Hammerstein. Dit alles tot grote vreugde van de aanwezigen.(foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter