Activiteiten
Maarten Bakker special guest eerste Open Podium

Maarten Bakker is de special guest tijdens het eerste Open Podium van de Talentenbeurs seizoen 2019-2020 op donderdag 17 oktober. Zaterdagavond 5 oktober won de 13-jarige Maarten Bakker de Rijswijk Talent Award met het Nederlandstalige nummer ‘Laat me niet alleen’.

Naast Maarten zal de 6-koppige meisjesband Blueline van Drumschool Voorburg optreden. Verder staan op het programma een DJ, een jonge rapper, een dichteres en twee broers op piano en dwarsfluit, die allen eigen werk laten horen. Het programma wordt compleet gemaakt met de finalisten Britt en Marius, die als beloning op het grote podium van het Zomercultureel Festival Julianaplein hebben mogen optreden.  Tot slot wordt bekendgemaakt door de jury welke Two Talents door zijn voor de Slotavond. Zelf optreden of een keer komen kijken? Dat kan. De entree is voor jeugd tot 21 jaar gratis (volwassenen €5,50). Het aanmeldingsformulier voor een optreden is te vinden op de website talentenloods.nl Zeker zijn van een plek als bezoeker? Reserveer via de website van theaterludens.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter