Activiteiten
The Billy Joel Experience komt naar Stompwijk

The Billy Joel Experience  is zaterdag 19 oktober te zien in De Bles, aan de Dr. Van Noortstraat 154, in Stompwijk.  Dat begint om 20.30 uur, zaal open: 19.30 uur, Entree: € 18,50      .

Zaterdagavond 19 oktober kan men in de Bles terecht voor een boeiende muziekavond. De avond begint met een optreden van Erwin Nyhoff. Erwin heeft een rijk muzikaal verleden en stond als frontman van The Prodigal Sons op veel verschillende festivals in Nederland. Ook deed hij mee met The Voice of Holland en liet hij menig huiskamer stil worden met zijn adembenemende vertolking van The River van Bruce Springsteen.

Daarna kruipt Alexander Broussard in de huid van de inmiddels 70-jarige Billy Joel en brengt hij samen met zijn vijfkoppige band 003 een muzikale ‘homage’ aan Joel door in een ruim twee uur durende show al zijn grootste hits ten gehoren te brengen tijdens The Billy Joel Experience. Tijdens deze show wordt duidelijk dat men niet alleen Pianoman en Goodnight Saigon kent, maar waarschijnlijk nagenoeg alle songs. Kaarten zijn verkrijgbaar in de  ticketshop: https://wetickets.shop/143/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter