Nieuws
Geen probleem met ‘concurrentie’ stadsdelen

De gemeente heeft geen problemen met een campagne van Leidschendam-Centrum waarbij automobilisten via spandoeken langs de weg worden opgeroepen niet naar Stompwijk of Voorburg te rijden maar naar Leidschendam-Centrum.

‘Er is geen sprake van tegen elkaar uitspelen van stadsdelen. Het betreft een promotiecampagne van het winkelgebied door Stichting Promotie Leidschendam Centrum, zoals andere winkelgebieden zichzelf ook promoten’, aldus een woordvoerster van B&W.

De betrokken spandoeken staan op gemeentegrond. Daarvoor heeft de Stichting Promotie Leidschendam Centrum een aanvraag gedaan, aldus de woordvoerster,  en hiervoor toestemming gekregen. ‘Bij de beoordeling van een aanvraag wordt niet gekeken naar de inhoud van het spandoek, alleen naar dat er een spandoek komt te staan’.

‘Het winkelgebied Leidschendam Centrum is een lange periode moeilijker bereikbaar geweest vanwege de werkzaamheden van de provincie en de gemeente. Nu de werkzaamheden bijna afgerond zijn is er door de Stichting Promotie Leidschendam Centrum een campagne gestart ‘Fijn dat u er bent’. Het spandoek maakt onderdeel uit van deze campagne en is bedoeld om op een ludieke wijze te laten weten dat Leidschendam centrum gewoon bereikbaar is’, voegt de woordvoerster er aan toe.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter