Nieuws
Meedenken over de toekomst van Landgoed Voorlei

Meedenken over de toekomst van Landgoed Voorlei (Schakenbosch) kan op woensdag 13 november. Dan is er een workshop over de inrichting van de openbare ruimte op Landgoed Voorlei. De deelnemers, de landschapsarchitect, leden van de Klankbordgroep en het bouw team bespreken vier relevante thema’s voor de inrichting van het landgoed. Dit zijn Sport & Spel, Ecologie, het Entreehuisje en Beheer & Onderhoud. Een uitgelezen gelegenheid om uw ideeën in te brengen ten behoeve van de toekomst van dit prachtige landgoed. De workshop is in het Veurgebouw (eerste verdieping), Veursestraatweg 185, Leidschendam en begint om 19.15 uur. U kunt uw ideeën indienen en/of zich aanmelden voor de workshop via info@voorlei.nl Dit kan tot 1 november o.v.v. uw naam en adres.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter