Nieuws
Bijeenkomst Sport drukbezocht en zeer geslaagd

Maar liefst 75 bezoekers deden mee aan de stedelijke sportbijeenkomst in het Oude Raadhuis. Deelnemers volgden workshops, het Nationaal Sportakkoord werd vertaald naar het Lokaal Sportakkoord en verschillende sportverenigingen zijn gehuldigd door wethouder Stemerdink tijdens het sportieve avondprogramma.

Tijdens de opening huldigde de wethouder verschillende clubs. VRC (Voorburgs Rugby Club) voor het behalen van Zilver bij de Gezondere Sportkantine. VOLEVO (nieuwe gefuseerde volleybalvereniging Volleybal Leidschendam-Voorburg) in verband met de fusie tussen de twee volleybalverenigingen (VV Haaglanden en GSC). Manege Hestar voor het aansluiten bij het landelijke platform Uniek Sporten met de lessen Pony Power voor speciale kinderen.

Soraya Samuels (beweegcoach Leidschendam-Voorburg) gaf trainers praktische handvatten mee tijdens haar workshop ‘Omgaan met Autisme’. Astrid Cevaal (NOC*NSF) gaf een workshop over een ‘Veilig Sportklimaat’ binnen de sportvereniging. Anita de Jager (voorzitter jeugdzaken van EHC) was positief over laatstgenoemde: ,,Het was een goede, verhelderende workshop waarvan ik de nodige tips zal overdragen aan de rest van het bestuur en onze vertrouwenscontactpersoon.”

———

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter