Nieuws
Brandweer deelt kinderboeken uit

In het kader van de Brandpreventieweken, de Veiligheidsweek en de Kinderboekenweek heeft Brandweer Haaglanden het boek ‘Oei, de taart!’ aan alle basisscholen in onze regio geschonken. Gisteren werden diverse kinderen verrast met een bezoek van de brandweer waarin het boek persoonlijk werd overhandigd. Dit bezoek werd dolenthousiast ontvangen. De leerlingen waren nieuwsgierig en stelden veel vragen. Dit ziet de brandweer ook terug tijdens de schoolbezoeken aan groep 6. Met een speciaal lespakket gaan ze dan aan de slag met de kinderen om ze brandveilig gedrag aan te leren. Ook enthousiast geworden over de schoolbezoeken? Vraag de docent van uw kind(eren) om zijn/haar klas aan te melden via schoolbezoeken@vrh.nl (foto brandweer HGL)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter