Nieuws
McDelivery nu ook in Leidschendam

Vanaf vandaag is McDelivery ook beschikbaar vanuit McDonald’s restaurant Leidschendam. ,,McDelivery wordt in andere plaatsen, zoals Den Haag en Leiden, al massaal omarmd”, aldus Aukje van Baren, Supervisor bij McDonald’s restaurant Leidschendam. ,,Geweldig dat we onze gasten, die even niet bij ons langs kunnen komen, nu kunnen helpen door het bezorgen van hun favoriete McDonald’s producten. Of je nu lekker een avondje op de bank wil doorbrengen met je favoriete serie, of trek hebt gekregen na een actief dagje in Vlietland: je kunt nu gemakkelijk en snel de lekkerste McDonald’s producten bestellen en laten bezorgen, waar en wanneer je maar wilt.”

,,De uitbreiding van McDelivery naar Leidschendam was een logische volgende stap”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. ,,We willen natuurlijk zoveel mogelijk gasten deze service kunnen bieden. Bovendien zien we dat McDelivery in alle steden waar we actief zijn, ontzettend positief wordt ontvangen. In Den Haag hebben wij McDelivery vorige week bijvoorbeeld nog verder uitgebreid, vanwege de grote vraag. We bieden McDelivery in Den Haag en omgeving nu aan vanuit 10 restaurants. We hebben er vertrouwen in dat McDelivery ook in Leidschendam een doorslaand succes wordt.”

 Het bestellen is heel simpel. De gebruiker downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete  producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter