Nieuws
Voetbalweekeinde vooraf

Vier competitieduels en een bekertreffen staan er op het programma.

Zaterdag eersteklasser Forum Sport neemt het thuis op tegen SV Poortugaal, de ongeslagen koploper uit Rotterdam in zaterdag 1B. De thuisploeg staat tiende met 4 punten uit 4 duels, mede dankzij de zeperd afgelopen weekeinde uit bij RVVH waar een 1-2 voorsprong werd weggegeven (3-2 nederlaag). Er valt dus iets goed te maken door de Voorburgers. Tegen de bezoekers zal dat niet makkelijk worden. Die scoorden in vier wedstrijden elf keer en hun keeper moest pas één keer vissen. Vorig seizoen werd het in Voorburg nog 4-0 voor Forum Sport. Aftrap 14.30 uur.

Zaterdag vierdeklasser  SEV moet naar Rijswijk om aan te treden tegen Vredenburch. Het is een strijd van de nummer zes (de thuisploeg) tegen de nummer vier. De Rijswijkers verzamelden tot nu toe zeven punten, mede door een prima gelijkspel, afgelopen weekeinde, bij koploper TAC’90 (2-2). SEV heeft negen punten. Daar was de zege op Celeritas (3-2) een week geleden mede debet aan. Opvallend: Vredenburgh heeft een positief doelsaldo (14-7), SEV een negatief (8-9). Vorig seizoen werd het in Rijswijk 2-1 voor de thuisploeg. Aftrap 15.00 uur.

Op zondag speelt hoofdklasser RKAVV geen competitie. De Leidschendammers komen op eigen veld voor de beker in actie tegen vierdeklasser Kickers’69 uit Leimuiden. Trainer Maurizio Ceccucci heeft al laten weten spelers de wei in te zullen sturen die normaliter niet in de basis staan. Aftrap 14.00 uur.

Zondag tweedeklasser VV Wilhelmus moet naar Voorhout om daar in het strijdperk te treden tegen Foreholte. De thuisploeg is nog ongeslagen deze competitie (negen uit drie), de Voorburgse bezoekers pakten in twee wedstrijden één punt. Vorige zondag won Foreholte met 2-1 van DOSR, de bezoekers gingen thuis tegen Teylingen ten onder (2-3) vooral door een ‘verslapen’ eerste helft. Aftrap 14.00 uur.

Stompwijk’92 neemt het in de derde klasse op eigen grond op tegen DHL uit Delft. De Stompwijkers hebben inmiddels vijf punten bijeengesprokkeld, de bezoekers staan op één. Vorig weekeinde speelde Stompwijk’92 in Den Haag bij ODB verdienstelijk 1-1. DHL daarentegen verloor op eigen veld van Taurus met 1-2. Aftrap 14.00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter