Activiteiten
‘Bar Bahar’ op de derde Regenboog-filmavond

Donderdag 7 november is de derde avond in Theater Ludens in Voorburg waar u kunt kijken naar een film rondom een lhbti-thema. De film van deze avond is uitgekozen door Mounir Samuel. Hij koos de film ‘Bar Bahar’. Deze serie avonden is het resultaat van de lokale subsidietafel ‘Ruimte voor verschillen’ en is door de Bibliotheek aan de Vliet ingevuld.

Voorafgaand aan de film interviewt Roeland Drost de gast van deze avond. Uw inbreng in dit interview is welkom, stel uw vragen en deel uw mening of ervaringen rondom het thema van de avond. Aansluitend wordt de film vertoond. Na afloop verder in gesprek over de film? Dat kan in de gezellige foyer van het theater onder het genot van een drankje.

Mounir Samuel (Amersfoort, 30 september 1989) is politicoloog, herhaaldelijk bekroond journalist, auteur van tien boeken, performance artist en theatermaker van Egyptisch-Nederlandse afkomst. Hij won onder meer de Lira Correspondentprijs voor journalistiek talent (2015) onder de dertig jaar voor zijn werk als fly-in correspondent Midden-Oosten en Noord-Afrika voor de Correspondent en de Groene Amsterdammer.

Het kijken, schrijven, maken en leven dwars over scheidslijnen en grenzen heen is Samuel eigen. In zijn werk als auteur beperkt hij zich niet tot één discipline. Ook Samuels persoonlijke leven gaat over vele grenzen heen. Als Egyptische-Nederlander, geboren en getogen als protestantse christen op de Bible Belt is hij een radicale pleitbezorger van het omarmen van pluriforme identiteiten.

De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur, afhankelijk van de lengte van de film. Kaarten voor deze avond koopt u bij Theater Ludens: www.theaterludens.nl of aan de kassa van het theater.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter