Nieuws
Hofwijck denkt al aan de kerststalletjes

Het lijkt allemaal nog ver weg, maar over een goede acht weken zitten we helemaal in de kerstsfeer. Dan komen er ook weer Kerststalletjes op Hofwijck. Die zijn te zien van zaterdag 7 december tot en met 12 januari 2020. In de donkere dagen rond Kerst presenteren Huygens’ Hofwijck en Museum Swaensteyn in het Huygenskwartier Voorburg traditiegetrouw een kersttentoonstelling. In Huygens’ Hofwijck worden dit jaar mini kerststallen getoond van over de gehele wereld, grotendeels afkomstig uit privé collecties en uit de collectie van het stadsklooster aan het Westeinde in Den Haag. Daarnaast is Hofwijck geheel in kerstsfeer, de tuin is feestelijk aangelicht en de kerstboom straalt in de Pronkzaal.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter