Nieuws
Asfaltwerkzaamheden Nieuwstraat/Damhouderstraat

Op maandag 21, dinsdag 22 en eventueel woensdag 23 oktober vanaf 07.00 tot 17.00 uur is de Nieuwstraat dicht tussen de rotonde bij de Vlietweg en de Damhouderstraat. Ook dit vanwege asfalteringswerkzaamheden. Als alles meezit zouden op dinsdag 22 oktober aan het einde van de dag de Nieuwstraat, Damhouderstraat en Venestraat weer open kunnen zijn voor alle verkeer. Anders wordt het woensdag 23 oktober in de loop van de dag. Wel zal er nog tot begin november een halve baan van de Nieuwstraat dicht zijn tussen de rotonde De Tol en de Damhouderstraat om alle werken af te ronden. Op 9 november organiseert de gemeente nog een feestje ter gelegenheid van de afronding van het totale project.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter