Nieuws
Eerste Two Talents Open Podium Talentenloods

Het was een bijzonder gevarieerd Open Podium van hoog niveau in Theater Ludens. De meidenband Blueline mocht de aftrap geven en het slotakkoord verzorgen. De zes meiden vormen al twee jaar een band dankzij een muziekopdracht op de Daltonschool. De drumster heeft les bij de Drumschool Voorburg, waardoor Paul Reijenga haar band had aangemeld en ook kwam ondersteunen met de soundcheck. De 15-jarige rapper Yassir Salim kwam met zijn vriend Ahman die niet alleen de background  rapper was, maar ook een nummer deed, waarbij Yassir de background op zich nam. Zij zijn speciaal uitgenodigd om de komende twee Open Podiumavonden meer werk te laten horen.

De 13-jarige Special Guest Maarten Bakker, winnaar seizoen 2018-2019 en winnaar van de Rijswijk Talent Award vertelde over zijn hulphond en speelde opnieuw het prachtige nummer voor hem: ‘Laat me niet alleen’. De 19-jarige dichteres Nyshainy Kuwas bracht op overtuigende wijze haar gedicht ‘10 days’ voor. Zij laat zien dat het ‘spoken word’ een waardevolle plek verdient. De broers Kevin (17) en Kenneth (15) Laban blijken een onvergetelijk ensemble met hun eigen arrangement voor piano en dwarsfluit. Zij gaan dan ook door naar de Slotavond samen met Mischa Schipper de beatboxer.

Het eerstvolgende Open Podium voor 12-21 jaar is donderdag 28 november. Er zijn ook twee (vrijdag)avonden voor jeugd tot en met 12 jaar.Het aanmeldingsformulier voor optreden staat op de website talentenloods.nl Kaarten kunnen gereserveerd worden via de website van theaterludens.nl waarbij de toegang tot 21 jaar gratis is. (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter