Nieuws
Lustige Ludje verovert Midvliet studio

Lustige Ludje is om 12.30 uur te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Ludje komt naar de studio om zijn nieuwe single ‘Duitse les’ te laten horen. Het liedje ‘Duitse Les’, ooit uitgebracht door Neerlands meest bekende clownsduo Bassie en Adriaan, is in een nieuw vrolijk en luchtig après ski jasje gestoken.

Marco Krasenberg & DJ Madman slaan handen ineen voor het Caribische en pakkende ‘Jij bent het bewijs’ en komen dat graag laten horen  om 13:05 uur in Kakafonie. De samenwerking tussen Marco en Dj Madman loopt als een rode draad door hun carrières. Ooit begonnen met een cover van het nummer ‘Stiekum gedanst’, tot aan het satirische ‘Brief voor mijn schoonmoeder’ experimenteerde het duo er muzikaal op los.

Om 13:35 uur komt Ruby van Urk naar de studio  met haar nieuwe single ‘Vrij met mij’. In 1994 stond Ruth Jacott met ‘Vrij met mij’ zes weken lang in de destijds dominerende Single top 100. Nog steeds wordt dit lied veel gedraaid bij de Nederlandstalige radiostations.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter