Nieuws
Cartouche dames verpletteren hekkensluiter, heren gelijk

De dames van Cartouche kreeg hekkensluiter Weert op bezoek. Weert wist in de afgelopen 5 wedstrijden slechts 1 punt binnen te slepen, maar uit de uitslagen van de ploeg bleek dat het iedere zondag toch wel spannend bleef. Spannend werd het echter op sportpark Duivesteyn niet. De thuisploeg wist met 5-0 overtuigend te winnen en kon 3 punten bijschrijven aan het puntentotaal, waardoor zij op 11 punten komen, goed voor een 5e plek. (Doelpunten: Tess Niessen (4x) en Lisette van Calcar)

Cartouche heren 1 heeft gelijk gespeeld tegen SCHC: 3-3. Koploper SCHC kwam op bezoek en dat zijn normaal gesproken wel potjes waar de groenhemden zich voor kunnen opladen. Het begin was echter zenuwachtig met wat technische fouten wat het spel niet ten goede kwam. SCHC was in die beginfase beter en greep het tweede kwart aan om de score te openen. Via een snelle counter wisten de bezoekers de 0-1 te maken.

Na de rust kwam Cartouche beter in het spel. Er werden kansen gecreëerd en het was linksachter Jasper Siebert die de stand gelijk trok naar een mooie rush. Niet veel later kwamen de bezoekers echter weer op voorsprong. En zo ging het spel op en neer. Kranstauber uit de strafcorner met de 2-2. Sweering na een toegekende strafbal met de 2-3. En zo kon het alle kanten op. Gele kaarten aan beide kanten zorgden voor extra spanning en uiteindelijk was het Kranstauber die vanuit de strafcorner de 3-3 binnen pushte. En dat was na 70 minuten spelen een terechte uitslag. (foto Hein Athmer)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter