Activiteiten
Schrijvers lezen voor in bibliotheek Voorburg

Cabaretier Marcel Verreck, muzikant Alexander Franken en schrijvers Karel Kanits en Debby van den Bergh komen naar DichterBij Voorburg op 10 november in de Bibliotheek aan de Vliet, locatie Voorburg. Dat gebeurt in het kader van het 100 jarig bestaan van de bibliotheek. Marcel Verreck, bekend cabaretier, schrijver en columnist, Alexander Franken, de dichterlijke troubadour van het gezelschap, Karel Kanits, schrijver en woordkunstenaar en Debby van den Bergh, schrijfster en dichteres, dragen voor uit eigen werk.  DichterBij Voorburg begint om 15:00 uur duurt tot 17:00 uur. Na afloop is er een drankje en ruimte voor een praatje en om boeken en cd’s van de schrijvers te kopen en te laten signeren (alleen contant betalen mogelijk). Het aantal deelnemers is beperkt, dus bestel nú kaarten via de site van Bibliotheek aan de Vliet.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter