Activiteiten
Theatergroep Voorburg brengt ‘De Goot’

Theatergroep Voorburg brengt in november en december de komedie ‘De Goot’ op de planken in het Amco Theater, Feithplein Voorburg.

De Goot is een opvanghuis voor dak- en thuislozen. Vaste bewoners zijn Rika, Eduard, Wanda en Jotie. Rika is gewend om met haar winkelwagentje de vuilnishopen af te schuimen. Eduard is een gesjeesde toneelspeler die aan de drank is. Jotie is een drugsverslaafde dichter met schrijversambities. En Wanda is een hoer op retour. Voor hen wordt gezorgd door Toos samen met vrijwilligster Pien.

Het voortbestaan van ‘Pension de Goot’ wordt bedreigd door buurvrouw Meerman en het bestemmingsplan van de gemeente. Pien blijkt toch niet zo vrijwillig als ze lijkt te zijn. De bijzondere individuele talenten van de ‘zwervers’ lijken in deze situatie de redding te zijn van De Goot. Alhoewel, is het dan nog wel een pension…?

Voorstellingen: vrijdag 15 november, zaterdag 16 november, vrijdag 22 november, zondag 24 november, vrijdag 29 november, zondag 1 december, zaterdag 14 december. Alle dagen 20.15 uur behalve op 24 november en 1 december. Dan wordt er om 14.15 uur gespeeld. Kaarten kosten 13 euro. Te bestellen via www.theatergroepvoorburg.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter