Nieuws
Gemeente verwent mantelzorgers op 9 november

Iedereen die voor iemand anders zorgt wordt door de gemeente uitgenodigd om op zaterdag 9 november tijdens de Dag van de Mantelzorg langs te komen op het Raadhuisplein 1 in Leidschendam. Tussen 9.30 en 17.00 uur is er een gevarieerd programma vol ontspanning. Het Netwerk Mantelzorg zet zich samen met de gemeente Leidschendam-Voorburg in om alle mantelzorgers die voor iemand binnen de gemeente zorgen, in het zonnetje te zetten.

Ook dit jaar opent wethouder Jan-Willem Rouwendal de dag. ,,In deze gemeente vinden wij het heel belangrijk om oog te hebben voor elkaar. Vrijwilligers en mantelzorgers zijn daarbij van grote waarde. 16 procent van de inwoners verleent regelmatig mantelzorg, 23 procent verleent incidenteel mantelzorg. Wij zijn dankbaar voor de, vaak onzichtbare, inzet die zij leveren. Zij verdienen dus zeker een dag als deze.”

Ook dit jaar zal de dag gevuld zijn met activiteiten ter ontspanning. Denk aan massages, muziek, een lekkere lunch, verschillende activiteiten van linedance tot een pubquiz en ter afsluiting een loterij en gezellige borrel.

Op 9 november wordt er ook aan de jonge mantelzorgers gedacht. Na de borrel vertrekt er een bus naar de Uithof waar de jonge helden nog een gezellige avond in het verschiet hebben.  Meer informatie hierover is te vinden op woej.nl/jongehelden

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter