Nieuws
Stikstofprobleem brengt ook geen lagere snelheid

Het stikstofprobleem leidt er niet toe dat de maximum snelheid op de A4 en A12 (Utrechtsebaan) in en door Den Haag omlaag gaat. Dat hebben B&W van Den Haag laten weten. Men beroept zich op mededelingen van minister Cora van Nieuwenhuizen (infrastructuur). Dezelfde minister liet B&W van Leidschendam-Voorburg voor de zomer weten dat de maximum snelheid op beide wegen niet omlaag ging, zoals de gemeenteraad wenste. Binnen de gemeenteraad was er nieuwe hoop nadat een adviescommissie de rijksoverheid aanraadde de maximum snelheid te verlagen als methode om de belasting van de natuur door stikstof tegen te gaan. Het rijk doet dat wel maar niet op de A4 en A12 bij Den Haag, aldus B&W van de Hofstad.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter