Nieuws
Babbeltruc door ‘verpleegkundigen’

In verschillende plaatsen zijn, zo meldt de politie, mensen slachtoffer geworden van een nieuw soort babbeltruc. De daders doen zich voor als verpleegkundigen die via een vingerprik bloed komen afnemen. Ze hebben intussen in verschillende steden toegeslagen. Sybren van der Velden, projectleider Woninginbraak en Heling bij de politie: ,,We hebben hier niet te maken met losstaande incidenten. Er lijken groepen aan het werk die het land intrekken en steeds met dezelfde methode proberen bij oudere bewoners binnen te komen. Wij raden ouderen aan alert te zijn op deze nieuwe vorm van babbeltrucs. Vraag altijd naar een legitimatie of neem contact op met de zorginstantie waarvoor zorgverleners zeggen te komen.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter