Activiteiten
DichterBij Voorburg: Literaire middag in de bibliotheek

DichterBij Voorburg is de naam van het literaire evenement dat zondagmiddag 10 november in de bibliotheek in Voorburg wordt gehouden. De bibliotheken in Leidschendam-Voorburg en Rijswijk bestaan dit jaar 100 jaar en dat viert men in november onder andere met de geweldig leuke literaire middag DichterBij Voorburg. Vier schrijvers/dichters dragen op verschillende plaatsen in de bibliotheek voor uit hun werk.

De deelnemers aan deze middag worden in vier groepen verdeeld en lopen door de bibliotheek van de ene voordracht naar de andere, waar ze de schrijver ontmoeten die voor elke groep voordraagt uit het eigen werk. Marcel Verreck, bekend cabaretier, schrijver en columnist, Alexander Franken, de dichterlijke troubadour van het gezelschap, Karel Kanits, schrijver en woordkunstenaar en Debby van den Bergh, schrijfster en dichteres, dragen deze middag voor uit eigen werk.

DichterBij Voorburg begint om 15.00 uur duurt tot ongeveer 17.00 uur duren. Na afloop is er een drankje en gelegenheid voor een praatje en om boeken en cd’s van de schrijvers te kopen en te laten signeren. Het aantal beschikbare deelnemers is vanwege de kleinschaligheid van het evenement beperkt, bestel uw kaarten via www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek. (op de foto Marcel Verreck, foto DichterBij)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter