Nieuws
Eindelijk gebeurt er iets constructiefs

Alhoewel de slopers nog bezig zijn met hun laatste klusjes is bouwbedrijf Van Wijnen gestart met de voorbereidingen voor de bouw van 269 woningen op het terrein van het voormalige CBS-kantoor in Voorburg. Van Wijnen heeft de werken overgenomen van Schouten Bouw. De bouwactiviteit is veel later aangevat dan oorspronkelijk gepland. Naar verluidt zou de eerste woning eind 2021 opgeleverd kunnen worden. Gerekend was op eind dit jaar. De sloop van het CBS-gebouw startte begin 2018. Sinds 2015 was al bekend dat er op die plek woningen zouden gaan komen. Destijds werd een masterplan gepresenteerd. Nu worden het eerste beton gestort en de keten voor het bouwmanagement en de bouwvakkers opgetrokken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter