Activiteiten
Kook gezellig mee met HMC & SenW!

Vrijdag 1 november aanstaande slaan SenW en HMC (Haaglanden Medisch Centrum Antoniushove) de  handen ineen om samen een mooie activiteit in de wijk Prinsenhof te organiseren. In de Plint van Woej koken medewerkers van SenW en HMC samen met de wijkbewoners. De oogst van de SenW moestuin speelt een hoofdrol in de recepten. De kookactiviteit vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur in de Plint (Prins Frederiklaan 7 te Leidschendam). Zowel mensen van SenW, als HMC assisteren bij het maken van stoofpeertjes, soep en wek-groenten. Iedereen mag gezellig komen koken! Na afloop krijgt men de gerechten uiteraard mee naar huis. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar nathalie.batelaan@senw-lv.nl of te bellen naar de Plint 070 – 205 47 50. (foto SenW)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter