Nieuws
Johan Rensen trapt af in Kakafonie

Johan Rensen is te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur komt Johan naar de studio om zijn single ‘Ik ben het waard’ te laten horen. Bij Johan Rensen (27), geboren in Den Haag en momenteel woonachtig in Zoetermeer, is het zingen in 2010 beginnen te kriebelen. Toch duurde het tot 2014 dat hij pas echt ging optreden.

Daarna is om 13:05 uur Tenny Matla aan de beurt. Tenny heeft onlangs een eigen feelgood pop/radiosong/country nummer uitgebracht. Het nummer is in eigen beheer uitgebracht in samenwerking met muzikanten als Taco Gorter, Robert Plazier (Tee Set), Orlando Milan en Will Matla.

Tony van den Dungen komt langs om 13:30 uur. Tony laat zijn nieuwe album ‘Een nieuw begin’  horen. Van dit album zijn al twee singles verschenen, te weten ‘Ik wil dat je gaat’ en ‘Het mag niet’. Tony: ,,Deze single ‘Het mag niet’ is voor mij heel bijzonder. Ontstaan door gesprekken met familie, vrienden, bekenden, maar ook verhalen uit de media. Zoveel mensen, om je heen, maar ook in de wereld, die niet zichzelf kunnen of mogen zijn. Die niet worden geaccepteerd door de maatschappij en/of familie. Het mag niet….. dat je niet mag voelen wat je voelt. Het kan niet… dat je niet mag zijn wie je wil zijn…”

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter