Activiteiten
Ooievaarspasverjaardag in Madurodam

De Ooievaarspas is jarig en organiseert een speciale dag in Madurodam. Zaterdag 2 november zal  de Haagse wethouder Bert van Alphen rond 11.30 uur de  Ooievaarspasverjaardag feestelijk openen in het park. En er zijn diverse Ooievaarspasactiviteiten: je kunt een gezellige workshop volgen en een leuke prijs winnen bij het Rad van Fortuin! Natuurlijk blijft het leuk om Nederland in het klein te bekijken, maar er is zoveel meer te doen en te beleven! Bedwing de Waterwolf, vuur  kanonnen af om Nieuw Amsterdam te verdedigen of voel je voor één keer kampioen? Ga  containers laden in de Rotterdamse haven, loods de schepen door de sluis of krijg  de brand geblust met een heuse blusboot. Of ga met een reuze Nijntje op de foto en leef je uit in de stoere klauterboot in zandspeeltuin de Waddenzee? Het kan allemaal in Madurodam! Tijdens het speciale Ooievaarspasfeest mag men met de Ooievaarspas gratis naar binnen. Liever op zondag 3 november naar Madurodam? Ook dan is er met de  Ooievaarspas gratis toegang. (foto Madurodam)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter